Lichtlabo

In onze lichttechnische afgesloten ruimte kunnen we een groot aantal verschillende lichtbronnen laten branden. We beginnen met een 50watt halogeenlamp, deze lamp kent iedereen en vervolgens vergelijken we onze ledlampen hiermee. Onze luxmeter laat de lichtopbrengsten zien zodat de klanten met een gerust hart kunnen kiezen.

Deze ruimte is een sterke troef, want wie weet nu eigenlijk nog hoeveel licht een ledlamp van 1,4 of 6 watt geeft? Eveneens zitten in het plafond van deze ruimte anti-reflectielampen, ledtegels, TL- en PL-armaturen verwerkt. Om de inbouw mogelijkheden van ledstrips te kunnen tonen hebben we een meubilair in deze ruimte waarop alle mogelijk manieren ledstrips in verwerkt zitten.
Om een mooi effect te krijgen moeten ledstrips correct geplaatst worden. Concreet wil dit zeggen: je mag ze niet zien, alleen het effect op de muur of door glas mag je zien. Om dit effect te optimaliseren moeten de ledstrips onder de juiste hoek en op de juiste afstand geplaatst worden.

Lichtlabo

 

wij kunnen ook steeds ledstrips met kleurregeling uitlenen om thuis zelfs eens te experimenteren.
Tevens hebben we een twintigtal trap-, nachtverlichtingen geïnstalleerd, klaar om door de klanten getest te worden.

In winkels, kantoren en praktijken heb je nood aan hogere lichtopbrengsten dan in huis. Daarom hebben we één van onze bureaus volledig ingericht met ledlampen waarbij de lichtsterktes variëren van 400 tot 3000 lumen.

 

Om aan de toenemende vraag van de industrie te kunnen voldoen hebben we nu ook een gedeelte van ons magazijn omgebouwd tot demoruimte waarbij men diverse led-tl en ledtegels kan zien branden . Tevens is onze grote hal volledig verduisterd en kan men daar een serie ledstralers van 10 tot en met 200watt testen .Wilt u een 500 / 1000 of 2000watt halogeenstraler vervangen door led ? Geen probleem en steeds op voorraad . Ledklokarmaturen van  200watt hangen hier ook en zijn ideaal om de veelgebruikte 400watt ontladingslampen te vervangen . Grote voordeel is niet alleen de 200watt stroomdaling maar omdat de leds quasi onbeperkt aan/uit te schakelen zijn en omdat ze onmiddellijk aangaan kan men ze perfect schakelen met een bewegingssensor of drukknop. Zo branden ze niet als er geen personen meer aanwezig zijn en verbruiken ze helemaal niets . Traditionele ontladingslampen gaan zeer traag aan en  moeten eerst afkoelen vooraleer ze terug aan kunnen. In de praktijk worden deze lampen vaak dan ook niet meer uitgedaan gedurende de dag of zelfs de ganse week .
Voor winkels / toonzalen /kapsalons … hebben we 1 van onze bureaus  en 1 toonzaalstand volledig belicht met ledspots en ledrailspots van het merk illuxtron ( www.illuxtron.eu) . Deze ledarmaturen zijn scherp geprijsd, geven tot 4500lumen en hebben daarbij 7 jaar garantie

Lichtlabo